Schwarzkopf Professional termékek

Sokszínűség és tökéletesség minden hajtípus számára

A Schwarzkopf Professional a szenvedélyt és a tiszteletet képviseli minden hajtípus iránt. A márka számos innovatív termékével bizonyítja ezt, és igazi mérföldköveket állított fel a hajápolásban. Legyen szó ápolásról, formázásról vagy festésről - a Schwarzkopf Professional a megfelelő termékeket kínálja, és kényezteti a hajat. Találja meg itt az Önnek megfelelő ápolást, és tapasztaljon meg olyan hajérzetet, mint egy fodrászlátogatás után.

Vásárlás kategóriák szerint

Schwarzkopf Professional: 157 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

A Schwarzkopf Professional a három vezető hajkozmetikai cég egyike, valamint az egyik legnagyobb és legváltozatosabb termékkínálattal rendelkezik.

Schwarzkopf Professional: A történet

1898-ban Hans Schwarzkopf vegyész és gyógyszerész egy ,,festék-, drogéria- és parfümkereskedést" nyit Berlinben.
1903-ban piacra dobja az első innovációt egy por állagú samponnal. A „Shampoo mit dem schwarzen Kopf“, vagyis a ,,sampon a fekete fejjel" gyorsan népszerűvé válik.
1927-ben megjelenik az első folyékony hajmosó-szer az európai piacon.
Folyamatosan továbbfejlesztik, míg végül 1949-ben a tubusos ,,Schauma Creme-Schaumpon" a német piacra kerül. A ,,Schauma" a mai napig a samponok megtestesítője Németországban.
1955-ben a ,,Taft" formázó termékcsaláddal újabb mérföldkövet érnek el a hajformázásban.
Ahogy a hajápolás szegmense tovább bővül, a következő évtizedekben további színező és lokniápoló termékek jelennek meg.
1995-ben a düsseldorfi Henkel vállalatcsoport átveszi a Schwarzkopfot. A márka Európa egyik vezető ellátójává válik a hajkozmetikumok területén.
2004-ben a got2b-vel egy újabb átfogó formázó termékcsalád jelenik meg.

A Schwarzkopf Professional márka az új innovációk mellett a környezetkímélő termékek és az egyenlőség mellett is elkötelezi magát.


Schwarzkopf Professional: változatos termékek

Időközben már több mint 600 egyedi, kiváló minőségű termék fedi le a professzionális ápoló, formázó és színező hajkozmetikumokat. A Schwarzkopf Professional így minden ápolási igényre megfelelő terméket kínál, hajtípustól és -hossztól függetlenül. A változatos és széleskörű termékkínálatot a legjobban a következő területekre lehet felosztani: hajápolás, hajformázás és hajfestés, beleértve a szőkítést is.

Hajápolás

A Schwarzkopf Professional gazdag hajápoló termékei minden hajtípusnak egészséges érzetet és simaságot kölcsönöznek. A különböző hajtípusok egyéni ápolási igényeinek kielégítésére a Schwarzkopf különböző termékcsaládokat fejlesztett ki, amelyeket folyamatosan kiegészít és átdolgoz.

Hajformázás

A Schwarzkopf Professional kiváló minőségű hajformázó termékei segítségével könnyen és tartósan elkészítheti kedvenc frizuráját. Ugyanakkor a haj szükséges védelméről sem kell lemondania. A különböző textúrákkal a termékek volument vagy fényt varázsolnak a hajba. Egyenes vagy kócos megjelenést is formázhat pillanatok alatt. Kreativitásának semmi sem szab határt.

Hajfestés

A Schwarzkopf Professional a festés terén is piacvezető. Itt is az az igény, hogy minden hajtípusnak és színezési kívánalomnak megfeleljen, valamint a lehető legjobb festési élményt nyújtsa. A tökéletes színragyogás és az optimális őszhaj-fedés olyan színeredményekről gondoskodik, akárcsak a fodrászszalonban.

Szerezze be a Schwarzkopf Professional termékeit a szalonszerű hajérzetért a labelhair üzletében.