Ajándékcsomagok

Egyedileg összeállított csomagok. Szeretettel.

A tökéletes ajándékcsomagot a legmagasabb minőségű termékekből állítjuk össze az Ön egyedi kívánságai szerint. Üzletünkben mindent megtalál, ami a hajápolással kapcsolatos – a hajtövektől a hajvégekig. Emellett válogatott személyi higiéniai termékek is szélesítik a palettát.

Kínálatunkból a kész szetteket, illetve az Ön által összeállított készleteket is szívesen küldjük a szállító cégek egyikével az Ön által megadott időpontban. Legyen szó karácsonyi-, húsvéti-, születésnapi- vagy évfordulós ajándékról, kényeztető meglepetéseink sora csak Önre vár.

Ajándékcsomagolásunk:
Válasszon különböző ajándékcsomagolásaink közül. Az elegáns, fényes felületű összecsukható dobozoktól, az ablakos hullámkarton csomagoláson át a sötét, mágneses záródású összecsukható dobozokig, többféle csomagolás közül választhat. Termékeinket Sizzle Pak-kal gyönyörűen csomagoljuk az Ön által választott díszdobozban. A termékek optimális védelmére hullámpapírt is alkalmazunk.

Szállítás:
Örömmel gondoskodunk a szállításról is. A rendelés mennyiségétől, illetve a csomag méretétől függően szállító partnereink egyikével juttatjuk el Önhöz csomagját az Ön által megadott időpontban. Ennek költségét a rendelés alapján számítjuk ki.

Amennyiben egy vállalkozás vagy cég keres megfelelő ajándékot ügyfeleinek, üzleti partnereinek, alkalmazottainak, semmi gond – ez esetben is szívesen segítünk! Egyedi megoldásokat kínálunk az Ön kívánságai és igényei szerint.

Ne habozzon! Lépjen kapcsolatba velünk!