Fizetési módok

Előre utalás

Rendelése összegét kényelmesen átutalhatja számlánkra. Az összeg beérkezte után azonnal elküldjük csomagját.

A rendelés beérkezését követően azonnal kapni fog egy visszaigazoló e-mailt. Ebben a visszaigazolásban megtalálja a szükséges banki adatokat. Ne felejtse el megadni a rendelési számot, különben nem tudjuk, hogy a befizetés melyik rendeléshez tartozik. Miután az átutalás beérkezett hozzánk (intézménytől függően, akár 2-5 nap is lehet), megkezdődik a rendelésének a feldolgozása.

Az átutaláshoz kérjük, használja a következő banki adatokat:

Bankszámla adatok Magyarország:
Tulajdonos:niceshops GmbH
IBAN:HU17 1200 1008 0147 2511 0010 0004
BIC:UBRTHUHB
Számlaszám:1200 1008 0147 2511 0010 0004
Intézmény:Raiffeisen Bank ZRT.
Bank címe:Akadémia utca 6, 1054 Budapest

Ne feledkezzen meg a Közlemény rovatban a rendelési szám megadásáról.

Tudnivalók az átutalásról:
A SEPA-átutalás esetén az összeg teljes egészében jut el a fizető fél számlájáról a kedvezményezett számlájára. Mindkét fél kizárólag saját pénzforgalmi szolgáltatójának díját viseli.

Nem az Európai Unió részéről érkező rendelés esetén az utalás többletköltségét az ügyfeleknek maguknak kell megtéríteni.

Hitelkártya

Nálunk kényelmesen fizethet hitelkártyával. A következő kártyákat áll módunkban elfogadni: VISA, Mastercard. Hitelkártyával történő fizetéskor a hitelkártyájának terhelése közvetlenül a megrendelés befejezésekor történik. Ez akkor is megtörténik, ha a termék nincs készleten, és csak néhány nap múlva tudjuk szállítani.

A hitelkártya adatokat mi nem tároljuk. A hitelkártya adatok SSL zároltak, tehát e magas szintű biztonság mellett az Ön vásárlása biztonságos. További információt a témakörben itt talál.

Mi az a 3D-Security Code?

A 3-D Secure egy olyan folyamat, amely plussz biztonságot nyújt az online vásárlók számára, mivel segítségével elkerülhető a jogosulatlan hitelkártya használat.

Verified by Visa és MasterCard SecureCode

Hitelkártya adatai megadása után, egy ablak jelenik meg, ahol a rendszer biztonsági kódját fogja kérni. Miután ezt beírta, a bank engedélyezi hitelkártyájának regisztrációját. Az első 3DS kód abban a levélben található, amelyben megkapta kártyáját bankjától. Amennyiben nem találja kódját, abban az esetben vegye fel a kapcsolatot bankjával. Első kódját bármikor megváltoztathatja.

Abban az esetben, ha még nem regisztrálta magát, először aktiválnia kell ezt a folyamatot. Ezt a Checkout-folyamat közben, illetve a Visa és a MasterCard weboldalán is megteheti.

Amennyiben regisztrált, úgy a biztonsági kódot az összes online tranzakciója során használhatja. Egyre több online üzletben megtalálható, az ügyfelek biztonsága érdekében.

Tárolva lesznek a hitelkártya adatok?

Hitelkártyáját elmentheti rendszerünkben. FIGYELEM: Ez nem azt jelenti, hogy hitelkártya adatait fogjuk tárolni. Ezek a szolgáltatótól, illetve banktól titkosítva érkeznek. Mi csak egy ellenőrzőszámot kapunk, amellyel számlája össze van kötve. Ez az ellenőrzőszám lesz rendszerünkben tárolva, tehát hitelkártya adatai nem.

Továbbá, a hitelkártya a megadott címmel lesz összekapcsolva. Ez azt jelenti, hogy rendelés esetén ugyanazon cím megadásakor már nem kell a hitelkártyát ellenőrizni, mivel az ellenőrzőszám már regisztrálva van.

Abban az esetben, ha a csomagot egy másik címre szeretné elküldeni, a hitelkártyát újra ellenőrizni kell. Ellenkező esetben a szállítás nem lehetséges.

Klarna

A Klarna egy svéd vállalat, amely fizetési és pénzügyi szolgáltatásokat kínál. A Klarna a fizetési lehetőségek széles skálája mellett a magas szintű biztonsági normák révén gondtalan vásárlási élményt is nyújt Önnek.

A fizetési lehetőségekről bővebb információt a Klarna honlapján talál.

A Klarna előnyei

  • Különböző fizetési lehetőségek
  • Magas biztonsági normák
  • Vásárlóvédelem
  • Nincsenek további költségek

A Klarna egy felhasználóbarát és megbízható fizetési módot kínál Önnek, amely biztosítja a vásárlási élményt. A legnagyobb előnye azonban minden bizonnyal a rugalmasság, amelyet a Klarna a különböző fizetési lehetőségekkel nyújt.

Fizetési információk

Mihelyt rendelése feladásra került, a Klarna elküldi Önnek az összes fizetési információt. Ez e-mailben történik. Alternatívaként letöltheti a Klarna alkalmazást is, hogy egy áttekintést kapjon fizetéseiről.

Ezért kérjük, NE a niceshops GmbH számlájára utalja át az összeget.

Nincs rálátásunk arra, hogy a Klarna milyen követeléseket támaszt Önnel szemben, mivel ezek az információk az adatvédelem hatálya alá tartoznak. Ha bármilyen kérdése van, javasoljuk, hogy közvetlenül a Klarna ügyfélszolgálatához forduljon.

Megjegyzés: A Klarna-számla esedékessége független a 30 napos visszaküldési jogunktól.

Utánvét

Fizetés utánvéttel

Ha Utánvétes fizetési módot választja, abban az esetben az összeget a csomagkézbesítő szolgáltatónak fizeti meg az áru megérkezésekor. Kérjük figyeljen oda, hogy a kézbesítés napján megfelelő mennyiségű készpénz legyen Önnél.

Utánvéttel történő fizetés 0 Ft - 400.000 Ft összeg esetén lehetséges.

Az utánvétes fizetés díja:

Utánvétdíj (csomagár) + 340 Ft

Az összeget ezután számlánkra utalják.

Apple Pay

Az Apple Pay az Apple által kifejlesztett fizetési mód. Apple-termék használójaként hitelkártyáját, bankkártyáját vagy más fizetési forrásokat adhat meg az Apple Wallet alkalmazásban.

Az Apple Pay-jel történő fizetés előnye, hogy a tranzakció során nem a tényleges kártyaszáma, hanem egy titkosított kód kerül továbbításra. Ez biztosítja a fizetés biztonságát.

Az Apple Pay-jel történő fizetés során azonnal átutalja az összeget. Ez azt jelenti, hogy gyorsabban feldolgozhatjuk rendelését, mely így hamarosan Önnél is lesz.