Új erő és simaság a haj számára

Új erő és simaság a haj számára

Fedezze fel a L’Oréal Professionnel Paris Serie Expert Absolut Repair Molecular termékcsaládját!

A L'Oréal Professionnel Paris Serie Expert Absolut Repair Molecular ápoló termékcsaládja képes 2 évnyi hajkárosodást helyrehozni egyetlen alkalmazással.* Túl szépen hangzik, hogy igaz legyen? Igen, bevalljuk, de lehetséges.

A peptidbondereket és aminosavakat tartalmazó, speciális technológiának köszönhetően a sorozat támogatja a haj molekuláris szerkezetének helyreállítását, mindenekelőtt törékeny és szerkezetileg erősen sérült haj esetén.
Mivel a formula mélyen behatol a hajba, segít annak megerősítésében és felépítésében is.

A legjobb hatás érdekében a három terméket kombinálva használja. A sampon, a szérum és a leave-in tökéletesen kiegészítik egymást, és egymásra épülnek.
A sampon a gyengéd tisztítás mellett erősítő ápolásról is gondoskodik. A szérum támogatja az erősítő hatást, valamint egy hajmaszkhoz hasonlóan javító és hidratáló hatású. Végezetül, a leave-in tovább erősíti a hajat, és gazdag védelmet nyújt.

Mindössze 3 lépésben kényeztetheti haját a professzionális ápolási rutinnal:

  • 1. lépés: A sampon erősít és tisztít.
  • 2. lépés: A szérum felépítő és erősítő hatású.
  • 3. lépés: A leave-in védelmet és erőt nyújt a hajnak.

A haj nemcsak új erőre kap, hanem simább és egészségesebb érzetűvé is válik. Fedezze fel a Serie Expert Absolut Repair Molecular erőteljes ápoló hatását a labelhair üzletében, és élvezze az új, erővel teli hajérzetet!

*Műszeres teszt: makromolekuláris hajszálszerkezet az Absolut Repair Molecular sampon, Rinse-Off szérum és Leave-In alkalmazása után.