Kérastase termékek

A nemzetközi luxusmárka

François Dalle 1964-ben a szépség látnokaként a professzionális hajápolás olyan piacát teremtette meg a Kérastase márkával, amely ötvözi a szépséget és tudományt. A gyönyörű haj iránti szenvedély úttörő innovációkat hozott magával, és új mércét állított fel a hajápolás terén. Így vált a Kérastase nemzetközi luxusmárkává, amely ma professzionális szaktudásáról, mélyreható formuláiról, fényűző ápolási rituáléiról és személyre szabott szolgáltatásairól ismert.

Vásárlás kategóriák szerint

Kérastase: 152 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

A Kérastase a professzionális, rendkívül hatékony és innovatív hajápolást képviseli, amely minden egyéni igényt kielégít. Minden termék könnyen integrálható a napi ápolási rutinba - hajmosás, -ápolás és -formázás során.
A Kérastase sorozatai tökéletesen a hajszerkezetekre és egyéni igényekre vannak hangolva. Ez kiváló minőségű, egyedi termékcsaládokat eredményez.

Kérastase Resistance az erőtlen és igénybe vett haj felépítésére
A Résistance kifejezetten a sérült és legyengült haj felépítésében segít, melynek visszaadja vitalitását és rugalmasságát.
Az egyik highlight a Ciment Thermique termoaktív hajkrém, amelyet 2007-ben fejlesztettek ki. A hővédelemmel ellátott, könnyed leave-in ma már a Résistance termékcsalád legnépszerűbb terméke.
Az ápolósorozat emellett kiegészült a Résistance Therapiste szériával, mely kifejezetten az erősen károsodott hajra gyakorol erősítő és védő hatást.
Végül 2018-ban a Résistance Extensioniste is megjelent a piacon. Ez az ápoló termékcsalád nemcsak megerősíti a legyengült hajat, hanem elősegíti annak növekedését is.

A Kérastase Genesis segít hajhullás esetén
2020-ban megjelent a Genesis ápolócsalád, amely elsősorban a legyengült hajgyökerek és hajtöredezés miatti hajhullás esetén segít. A termékek erősítik a hajszálakat és serkentik a hajnövekedést, így kevesebb töredezést biztosítanak.

A Kérastase Blond Absolu minden hajnak ragyogó szőkeséget kölcsönöz
A Blond Absolu 2019 óta van a piacon. A regeneráló széria természetesen szőke, ősz és szőkített hajra lett optimalizálva, valamint minden szőke típushoz ideális. Az erősítő, ápoló hatás mellett a sorozat segít semlegesíteni a nemkívánatos sárga és réz tónusokat.

Kérastase Elixir Ultime az értékes hajfinomításhoz
Az Elixir Ultime 2010-ben jelent meg, és mára már egy kiváló minőségű termékcsaláddá vált, amely olyan értékes olajokat foglal magában, amelyek fényes és különösen ragyogó hajat biztosítanak.

A Kérastase Nutritive ápolja a száraz és törékeny hajat
A Nutritive szériát az 1980-as években dobták piacra a Nutritive Masquintense hajmaszkkal együtt, amely ma világszerte kultikus státuszt élvez. Az ápolósorozat különösen kényezteti az igénybe vett és száraz hajat. A 90-es években bővült a Nutritive termékcsalád, és az alábbiképpen lett felosztva: Irisome normál és enyhén száraz hajra, valamint Magistral nagyon száraz hajra.

A Kérastase Discipline fegyelmezi a lázadó hajat
A Kérastase 2014-ben ünnepelte fennállásának 50. évfordulóját, és újdonságként piacra dobta a Discipline termékcsaládot. A termékek kiegyensúlyozzák a különösen rakoncátlan hajat, miközben megőrzik annak volumenét. Két évvel később a sorozat a Discipline Curl Idéal termékekkel bővült, amelyek bármely típusú loknikhoz ideálisak.

A Kérastase Densifique teltséget és sűrűséget kölcsönöz a hajnak
A Densifique sűrűbbé és dúsabbá teszi a ritkuló hajat. A Densifique termékek fehér színben kaphatóak nők számára, a Densifique Homme pedig fekete színben férfiak számára.

A Kérastase Volumifique volument biztosít
A Volumifique anélkül kölcsönöz új volument és simaságot a különösen vékony szálú hajnak, hogy elnehezítené. A haj erősebb és dúsabb megjelenésűvé válik.

A Kérastase Chronologiste minden hajat luxussal és ápolással kényeztet
A Chronologiste a legfényűzőbb termékcsalád, amely a legértékesebb hatóanyagokkal nyújt egyedülálló ápolást a fejbőrnek és a hajnak. Nyugtatja az irritált fejbőrt, erősíti a hajat, és több fényről gondoskodik.

A Kérastase Couture Styling egyedi megjelenésről gondoskodik
2013-ban a Couture Styling sorozat különféle hajformázó termékekkel jelent meg a lenyűgöző végeredmény és a strapabíró tartás érdekében.

A Kérastase Initaliste serkenti a hajnövekedést
2012-ben az Initaliste szériával megjelent az első hajszérum a piacon. A natív növényi sejteknek köszönhetően serkenti a sejtmegújulást, és minden hajtípus esetén javítja a hajnövekedést.

A Kérastase Reflection nagyobb színintenzitást biztosít
A Reflection kifejezetten a festett, melírozott és igénybe vett hajat ápolja, valamint fényvisszaverő elemekkel segíti hozzá a hajszínt a ragyogáshoz.

A Kérastase Soleil ápolja és védi a hajat a napfénytől
1987-ben jelent meg az innovatív Soleil termékcsalád, amely elsősorban a napkárosodott hajat ápolja és védi a káros UV-sugarak ellen.

A Kérastase Spécifique segít fejbőrproblémák esetén
A Kérastase kiemelt figyelmet fordít a fejbőr ápolására is, amely az egészségesebb haj alapja. A Spécifique különféle fejbőrproblémák kezelésére szolgál.

  • Spécifique zsírosodás ellen: Az 1970-es években alkották meg a Bain Divalent speciális sampont a zsíros hajtővel és száraz végekkel rendelkező haj számára. A sampon a termékcsalád első és máig legsikeresebb terméke.
  • Spécifique hajhullás ellen: 2003-ban dobták piacra a Cure Anti-Chute hajhullás elleni ampullakúrát. A klinikailag tesztelt, innovatív formula regenerálja a fejbőrt jellegzetes üvegampullákba töltve.
  • Spécifique korpásodás ellen: A Spécifique Anti-Pelliculaire megszünteti a száraz vagy zsíros korpát, és megakadályozza annak újbóli kialakulását.
  • Spécifique Dermo Calm: A Spécifique Dermo Calm erősíti és hidratálja a különösen érzékeny, száraz, valamint feszült fejbőrt. Ezenkívül a sampon visszaállítja a természetes egyensúlyt.

A Kérastase Fusio Scrub intenzíven tisztítja a fejbőrt
A Fusio Scrub egy olyan sorozat, amely hámlasztással tisztítja és táplálja a fejbőrt. A speciális peelingek segítenek csökkenteni a viszketést, az irritációt és a korpásodást is. A száraz és zsíros fejbőr igényeire lettek kifejlesztve.


A Kérastase története

A kezdetek
François Dalle (a L'Oréal vezérigazgatója 1957 és 1984 között) 1964-ben a Kérastase márkával egyesítette a tudományt és a luxus hajápolást. A fodrász és látnok személyre akarta szabni, és forradalmasítani kívánta a hajápolást, ami még ma is a Kérastase mozgatórugója. Diagnosztizálja a haj és fejbőr állapotát a tökéletes ápolás érdekében.

1980-as és 1990-es évek
1980-ban a Kérastase kifejlesztette az első hajkezelést a Masque à l'Huile de Germes de Mais kukoricaolajat tartalmazó, gazdag maszkkal.
Még az 1980-as években éri el a Kérastase Marokkót. Az új hajigényekkel konfrontált samponkínálat hétre bővült 1983 és 1986 között. Az 1980-as évek végén a chile-i piacon való megjelenésével a Kérastase Dél-Amerikára is átterjedt.
Így az 1990-es évekre már Észak- és Dél-Amerikában is elérhetővé váltak a termékek. A luxusmárkát Brazíliában, Kolumbiában, Mexikóban és Panamában is el kezdték értékesíteni.
Akkoriban a high-tech támogatta az ápolószerek gyors továbbfejlesztését és terjeszkedését.

Ma
Mára a Kérastase egy nemzetközi luxusmárkává vált, amely kiváló minőségű hajápoló termékek széles választékát kínálja. A modern csomagolás nemcsak a fényűző érzéshez járul hozzá, hanem kevesebb műanyag-felhasználásával fenntartható is.

A Kérastase luxus és egyedi hajápolóit megtalálja a labelhair üzletében.