Kérastase Specifique

Egyéni ápolás fejbőrproblémák ellen

A Kérastase Spécifique kifejezetten az érzékeny, irritált fejbőr egyéni igényeire lett kifejlesztve. Mert a szép, egészséges megjelenésű haj alapja az egészséges fejbőr.

Specifique: 12 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

A fejbőr problémáinak számos oka lehet, melyeket a Kérastase intenzíven ellensúlyoz a Spécifique termékcsaláddal. Ezen termékek nyugtatják az érzékeny fejbőrt, és a különféle lehetséges nehézségek ellen is segítenek.

Spécifique hajhullás esetén
Ha a haj elvékonyodik vagy veszít teltségéből, akkor ez hajhulláshoz vezethet. Ennek oka lehet többek között a kollagénréteg megkeményedése miatt legyengült hajgyökér. A hajgyökér így "megfullad", és gyorsabban hullik ki.
Ebben az esetben a Spécifique Prévention különösen hasznos. A termékek tisztítják és stimulálják a fejbőrt, valamint erősítik a hajgyökereket, ezáltal lelassíthatják vagy akár meg is állíthatják a hajhullást.

Spécifique zsíros hajtő esetén
A Spécifique Divalent termékek különösen alkalmasak zsíros-olajos hajtő és száraz, törékeny hajhossz esetén, ugyanis szabályozzák a fejbőrt, és megerősítik a hajszálakat. Ezenkívül a Spécifique Divalent segítséget nyújt a gyors utánzsírosodással szemben is, hiszen anélkül tisztítja meg gyengéden a fejbőrt, hogy a faggyúmirigyeket feleslegesen károsítaná.

Spécifique korpásodás esetén
Száraz vagy zsíros korpásodás esetén különösen az Anti-Pelliculaire termékek nyújtanak támaszt azáltal, hogy nem csak intenzíven tisztítanak, hanem nyugtató hatásúak is, és megelőzik a korpa újbóli kialakulását. A haj emellett ellenállóbbá is válik.

Spécifique az egészséges fejbőrért
A Kérastase Dermo Calm termékeit kifejezetten irritált, viszkető vagy száraz fejbőrre optimalizálták. Ezek az ápolószerek tisztítják, valamint hidratálják a hajat és a fejbőrt. Ezenkívül megnyugtatják és meg is erősítik az érzékeny fejbőrt, mely így hűsítő, friss érzetben részesül.


A Kérastase Spécifique hatóanyagai

A Kérastase Spécifique összetevői szükség szerint antibakteriális, nyugtató és regeneráló hatásúak. Többek között ezeket a kiváló minőségű összetevőket tartalmazzák:

 • Aminexil: Stimulálja a hajgyökereket és ezáltal a hajnövekedést
 • PP-vitamin: Serkenti a fejbőr mikrokeringését
 • Arginin: Stimuláló hatással van a haj anyagára
 • Glikolipid: A glükóz és lipid szabadalmaztatott kombinációja revitalizál és ápol
 • AOX: Véd a túlzott faggyútermelés ellen
 • Ramnóz: Stimulálja a fejbőrt
 • Szalicilsav: Olyan, mint egy hámlasztó a fejbőr számára
 • Zinc Pyrithione: Tisztít és baktérium-hátráltató hatású

A Spécifique termékcsalád olyan termékekből áll, amelyek tökéletesen hatnak a kiegyensúlyozatlan fejbőrre, és könnyedén használhatóak a mindennapos ápoláshoz. A hajfürdőtől az intenzív ampullás kezelésig terjednek. A legjobb hatás érdekében különböző termékek választhatóak és igény szerint kombinálhatóak. A samponok széles választéka útmutatóul szolgál a hatásokhoz:

 • A Bain Prévention kiegyensúlyozó hatással van a fejbőrre. Tisztítja a hajat és a fejbőrt, emellett stimuláló hatással is rendelkezik, így megelőzi a hajhullást.
 • A Bain Divalent mindenekelőtt a zsíros hajtővel és száraz hajvégekkel rendelkező haj számára ideális. Megállítja a túlzott faggyútermelést a kellemes frissességérzetért.
 • A Bain Anti-Pelliculaire eltávolítja a száraz és zsíros korpát, valamint csökkenti az újraképződését. A haj életerősebb és puhább megjelenésűvé válik.
 • A Bain Vital Dermo-Calm kifejezetten normál és enyhén zsíros hajra lett kifejlesztve. Kiegyensúlyozó és antibakteriális hatással van a fejbőrre, valamint hűsítő érzést biztosít.
 • A Bain Riche Dermo-Calm érzékeny fejbőrre és száraz hajra készült. Nemcsak tisztítja az érzékeny fejbőrt, hanem nyugtató és revitalizáló hatást is kifejt.

A labelhair üzletében mindent megtalál, ami a jó fejbőr- és hajérzethez szükséges.