milk_shake termékek

A természet ereje a természetesen szép hajért

A milk_shake a természet erejéből merít, hogy termékei professzionális és egyedülálló megoldásokat nyújtsanak minden hajtípus számára. Az olyan természetes hatóanyagok, mint a kiváló minőségű tej- és joghurtfehérjék, gyümölcskivonatok, valamint a szabadalmaztatott Integrity 41® összetevő támogatják a haj természetes szépségét.

Vásárlás kategóriák szerint

milk_shake: 127 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

A milk_shake márkát az olasz Ivano Panzeri alapította az ezredfordulón. A név a fő összetevőkre, azaz a tej- és joghurtfehérjékre, valamint gyümölcskivonatokra utal, amelyek egy tejturmixra emlékeztetnek.
A tejfehérje teljes aminosavtartalma révén a tápanyagokban egyik leggazdagabb fehérje, amely hozzájárul a haj szerkezetéhez és erősségéhez. Értékes gyümölcskivonatokkal és más értékes természetes hatóanyagokkal kombinálva több fényt, simaságot és teltséget, illetve jobb formázhatóságot kölcsönöz a hajnak.

A termékpaletta a tisztítástól és ápolástól kezdve a formázáson át a kimosható és tartós festékekig terjed. A kellemes illatok és konzisztenciák vidám, egyedülálló ápolási élményről gondoskodnak.

A milk_shake márkaként nem csak gyengéd szeretne lenni a hajhoz, hanem az embereket és a környezetet is szeretné támogatni, valamint a sokszínűséget ünnepelni. Ezért minden évben limitált kiadású termékeket dob piacra, amelyek bevételének egy részét közhasznú szervezeteknek juttatja el.

A labelhair üzletében természetes erőt és ápolást talál haja számára.