Aveda - a szépség és jó közérzet kombinációja

Természetes haj-, test- és bőrápolók virágok és növények tiszta esszenciáiból

Az Aveda 1978 óta képviseli az "egész ismeretének" koncepcióját, ahol a szépség és jó közérzet elválaszthatatlanul összekapcsolódik. Az Ayurvédikus elvekre, valamint tiszta növény- és virágesszenciák tudományára alapozva az Aveda rendkívül hatékony haj-, bőr- és testápoló termékeket fejleszt ki. Az Aveda hisz a természet erőteljes, nagy hatékonyságú esszenciáiban, és arra törekszik, hogy támogassa a férfiak és nők jó közérzetét, valamint hogy egyedülálló spa-élményt nyújtson.

Vásárlás kategóriák szerint

Aveda bestsellerek

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder

  Aveda: 160 termék

  Szűrő

  Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

  Tudjon meg többet az Aveda küldetéséről

  Az Aveda küldetése a környezetvédelem támogatása és egy jobb világ megteremtése mindenki számára. A márka nemcsak a szépségiparban, hanem a világban is, ahol élünk, elkötelezett a környezeti felelősségvállalás mellett. Az Aveda egy amerikai székhelyű, állatkísérlet-mentes vállalat, amely megújuló energiát használ termékei előállításához.

  Az Aveda filozófiája az Ayurveda ősi művészetében gyökerezik, amely minden lény egységét hangsúlyozza. A kiegyensúlyozott elme és test szépséghez és egészséghez vezet, és az Aveda a teljességnek ezt a koncepcióját karolja fel.

  Az Aveda termékeiben virágok és növények tiszta esszenciáit, úgynevezett zöld összetevőket használ. Döntő jelentőségű a kulcsfontosságú összetevők felelősségteljes beszerzése a világ minden tájáról, valamint 100%-ban újrahasznosítható PET-ből készült, újrafelhasználható csomagolások használata. Az Aveda világszerte aktívan támogat környezetvédelmi és egészségügyi projekteket.

  Az Aveda kutatócsoportja folyamatosan új növény- és virágesszenciákat, illetve jobb gyártási eljárásokat keres, hogy tovább növelje a bio összetevők arányát. A márka szigorú előírások mellett kötelezi el magát az összetevők magas minőségének és eredetének biztosítása, valamint a káros gyártási folyamatok elkerülése érdekében.

  Az Aveda a teljes kínálathoz zöld összetevőket használ minimum 50% növényi molekula-, nem kőolaj-alapú ásványi anyag-, víz- vagy más természetes forrás-tartalommal. Az illóolajok környezet-felelősségteljes vízgőz-desztillációval kerülnek kinyerésre. Az Aveda a világ minden tájáról szerez be összetevőket, például az ayurvédikus gyökereket Indiából, a babassu pálma termését és a buriti olajat Brazíliából, a szantálfát Nyugat-Ausztráliából, a rózsát és levendulát Bulgáriából. Minden egyes esszencia fenntartható, méltányos termesztésből származik.

  Gyakran ismételt kérdések az Aveda márkával kapcsolatban

  Milyen típusú termékeket kínál az Aveda?
  • Az Aveda haj-, bőr- és testápolókat, valamint sminktermékeket kínál.
  Az Aveda termékek vegánok?
  • Igen, az Aveda termékek 100%-ban vegánok és állatkísérlet-mentesek.
  Az Aveda egy natúrkozmetikum?
  • Az Aveda a természetből származó összetevőket használ, és folyamatosan növeli ezek arányát termékeiben. A natúrkozmetikumok előfeltétele azonban, hogy egy termék minden összetevője természetes eredetű legyen. Az Aveda ezért még nem számít natúrkozmetikumnak.
  Az Aveda állatkísérlet-mentes?
  • Igen, az Aveda állatkísérlet-mentes, és 2022 óta viseli a Cruelty Free International Leaping Bunny pecsétjét.
  Mely elveket követ az Aveda?
  • Az Aveda az Ayurveda elvei, valamint a tiszta növény- és virágesszenciák művészete és tudománya szerint működik. Ennek során az Aveda kizárólag olyan összetételeket használ, amelyek MENTESEK az állati összetevőktől, parabénektől, ásványi olajtól, petrolátumtól, paraffintól, formaldehidtől, formaldehid-felszabadító anyagoktól, SLES-től, oxibenzontól, benzoltól, retinil-palmitáttól, mikrokristályos viasztól, polietilén-gyöngyöktől, triklozántól, triklokarbántól, talkumtól vagy szintetikus illatanyagoktól.
  Az Aveda nők és férfiak számára is alkalmas?
  • Igen, az Aveda haj-, test- és arcápolási termékeivel a férfiak és nők közérzetének javítására törekszik. Erről a nagyszerű aromák és természetes összetevők gondoskodnak.
  Mi az Aveda filozófiája?
  • Az Aveda filozófiája a környezetvédelem támogatása és egy jobb világ teremtése mindannyiunk számára. Ennek során az Aveda arra törekszik, nemcsak a kozmetikumok terén, hanem a világban is, amelyben élünk, vezető szerepet töltsön be a környezeti felelősségvállalással kapcsolatban.
  Az Aveda termékeinek előállítása környezetbarát?
  • Igen, az Aveda 100%-ban szél- és napenergiát használ a termékek gyártásához.
  Milyen agyagokat használ fel az Aveda a termékeiben?
  • Az Aveda termékeiben virágok és növények tiszta esszenciáit, úgynevezett zöld összetevőket használ.
  Milyen csomagolást használ az Aveda?
  • Az Aveda 100%-ban újrahasznosítható PET-ből készült, újrafelhasználható csomagolást használ.
  Hogyan járul hozzá az Aveda a környezetvédelemhez?
  • Az Aveda a zöld összetevők, az újrafelhasználható csomagolások és a felelősségtudatos beszerzési gyakorlatok használatával aktívan támogatja a környezetvédelmet.
  Miért törekszik az Aveda a bio-összetevők arányának további növelésére?
  • Az Aveda azért törekszik a bio-összetevők arányának további növelésére, hogy támogassa a fenntarthatóság és a természetes összetételeket.
  Hogyan biztosítja az Aveda az összetevők minőségét és eredetét?
  • Az Aveda szigorú normák mellett kötelezi el magát, hogy biztosítsa az összetevők magas minőségét és eredetét.
  Milyen típusú összetevőket használ az Aveda a termékeihez?
  • Az Aveda olyan zöld összetevőket használ, amelyek legalább 50%-ban növényi molekulákat, nem kőolaj-alapú ásványi anyagokat, vizet vagy más természetes forrásokat tartalmaznak.
  Hogyan nyeri ki az Aveda a termékeihez használt illóolajokat?
  • Az illóolajok az Aveda termékeihez környezetbarát vízgőz-desztillációval kerülnek kinyerésre.
  Honnan szerzi be az Aveda az összetevőit?
  • Az Aveda a világ minden tájáról szerez be összetevőket, többek között az ayurvédikus gyökereket Indiából, a babassu pálma termését és a buriti olajat Brazíliából, a szantálfát Nyugat-Ausztráliából, a rózsát és levendulát pedig Bulgáriából.
  Az Aveda termékek összetevői fenntarthatóan és méltányosan termesztettek?
  • Igen, az Aveda által használt összes növényi esszencia fenntartható és tisztességesen termesztett forrásból származik.
  Hogyan biztosítja az Aveda összetevői fenntarthatóságát?
  • Az Aveda úgy biztosítja összetevőinek fenntarthatóságát, hogy a környezettel összeegyeztethető beszállítóktól szerzi be azokat, és tisztességes termesztési gyakorlatokat támogat.

  Fedezze fel az Aveda változatos haj-, test- és bőrápoló kínálatát a labelhair üzletében!