Fanola hajkozmetikumok

Ápolás és kreativitás Olaszországból

A Fanola egy divatos, fiatalos és intenzíven ápoló hajkozmetikai sorozat Olaszországból. Az innovatív termékeket folyamatosan továbbfejlesztik és hozzáigazítják az aktuális trendekhez - és mindezt szenvedéllyel. Minden egyes terméket a haj ápolásának és szépségének szentelnek.

Vásárlás kategóriák szerint

Fanola: 79 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

Az olasz Fanola márka nemcsak gazdag ápolást kínál hajának, hanem a termék iránti szenvedélyt is. A kreativitás és kutatás ezáltal innovatív termékeket eredményez, amelyek kiváló minőséget és divatos arculatot képviselnek.
Minden hajtípus számára a legjobbat kínálják:

Így felfrissítheti és optimalizálhatja hajszínét, vagy volument varázsolhat hajába. Ha haja regeneráló ápolást igényel, itt megtalálja a megfelelő készítmény a több erőért és új fényért.

A hajformázó termékek széles választéka a hajspraytől a fixálóhabig mindent tartalmaz, ami egy új formázási élményhez szükséges. A legjobb stylistokkal kifejlesztett termékek támogatják az Ön személyes megjelenését, és korlátlan kreativitást biztosítanak a formázás során.

Emellett a sokoldalú termékpaletta verhetetlen ár-érték arányt kínál, és az ápolószerek állatkísérletek nélkül kerülnek előállításra.

Így kényeztetheti a legjobban haját, és megmutathatja optimális, személyes megjelenését.

A labelhair üzletében megtalálja a hajához és stílusához leginkább illő termékeket.