RefectoCil - az egyszerű és biztonságos szempillafestésért

Globális piacvezető márka a szemöldök- és szempillafestésben

A RefectoCil 1930 óta képviseli a magas ausztriai minőséget, ha a szempillák és szemöldökök tökéletes festéséről van szó. A vegán színek széles választéka böngészésre invitál, és számos egyéni formázási lehetőséget kínál. A színmélység akár 6 hétig is lenyűgöző tekintetet biztosít.

RefectoCil: 17 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

A szemöldökök és pillák bár apró szálak, mégis nagy hatásuk és kisugárzásuk van. Ezt a kisugárzást és a gyönyörű tekintetet erősítheti természetes módon a RefectoCil segítségével.

Világszerte több millió elégedett vásárló bízik a RefectoCil szempilla- és szemöldökfestő termékeiben, amelyek magas minőségben készülnek Ausztriában és Németországban. Mindenekelőtt a stylistok körében különösen népszerűek.

A szemöldök- és szempillafestékek színpalettája változatos. Szabadon választhat a természetestől a rendkívüliig. Világos szőrszálak esetén például a RefectoCil 3.1 - világosbarnát ajánljuk a természetes kihangsúlyozáshoz.

Minden szín vegán és állatkísérletek nélkül készült. Az árnyalatok ragyognak és elkísérik Önt még sportolás közben és a vízben is, mivel törlés- és vízállóak. Néhány perc alatt tartósan kiemelheti és befestheti szemöldökét és pilláit, így sok időt takaríthat meg a mindennapos formázás során. Körülbelül 6 hétig élvezheti az eredményt.

Természetesen mindent megkap, ami a festés során az érzékeny szemkörnyék védelméhez szükséges. Festés közben többek között a papír szemalátétekkel védekezhet az elszíneződések ellen, valamint a bőrvédő krémmel és szemmaszkkal ápolhatja érzékeny bőrét. Ha valami mégis félresiklana, akkor a festékfolt-eltávolító segítségével gyorsan és egyszerűen eltávolíthatja a nemkívánatos elszíneződéseket.

A labelhair üzletében mindent megtalál, ami a gondtalan szempilla- és szemöldökfestéshez szükséges a tartósan gyönyörű tekintetért.