Schwarzkopf Professional BlondMe

Erőteljes ápolás a tökéletes szőke eredményért

A Schwarzkopf Professional BlondMe minden szőke haj egyéni és hatékony ápolása mellett kötelezte el magát. A termékek széles választékának és a 3D Bond Creation rendszernek köszönhetően az ápolószerek megfelelnek a magas ápolási követelményeknek, valamint tökéletes szőke eredményről gondoskodnak.

Vásárlás kategóriák szerint

BlondMe: 14 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

A szőke haj az egyéniséget és önbizalmat jelképezi. Ráadásul nem minden szőkeség egyforma. A szőke haj ezért nemcsak egyéni, hanem hatékony ápolást is igényel. Ennek az ápolásnak azonban kíméletesnek kell lennie az érzékeny hajszerkezethez is.
BlondMe sorozatával a Schwarzkopf Professional a szőke haj ezen magas követelményeit támasztotta magával szemben, és sokoldalú termékkínálatával teljesíti a speciális kívánságokat. Minden termék a 3D Bond Creation rendszerrel van ellátva a tökéletes szőke eredmény elérése érdekében.

Mi az a 3D Bond Creation System?

A BlondMe az innovatív 3D-híd-technológiával, más néven 3D Bond Creation rendszerrel ellátott, nagy teljesítményű ápoló termékeket jelent.
A rendszer hármas hatású, melynek köszönhetően gondoskodik a haj szálkötéseinek védelméről, fenntartásáról és újjáépítéséről. Megerősíti a hajszerkezetet, és javítja a haj egészségét, ezáltal jelentősen csökkenti a töredezést. Emellett intenzívebbé teszi a szín ragyogását is a tartós fényért. A különleges ápolásnak köszönhetően a szőke haj hosszú ideig sima és ragyogással teli marad. A technológia egy speciális fehérjekomplexet is tartalmaz, amely optimálisan alkalmazkodik az egyéni ápolási igényekhez.


BlondMe: Hajápolás minden szőkeség számára

A BlondMe ápoló termékcsalád az érzékeny szőke hajszerkezetre specializálódott. A samponok, kondicionálók, hajkúrák és leave-in termékek segítenek ápolni, felépíteni és védeni minden szőke hajat. A különböző igények kielégítése érdekében a termékcsaládot további sorozatokra osztották.

Cool Blondes

A BlondMe Cool Blondes kifejezetten a hűvös szőke tónusok intenzív ápolására és megőrzésére lett kifejlesztve. A semlegesítő termékek színpigmentek segítségével gyengéden, de hatékonyan távolítják el a nemkívánatos meleg altónusokat és sárga árnyalatokat. Ezzel egyidejűleg regenerálják a haj szerkezetét. A haj ezáltal hűvös szőke árnyalatban ragyoghat.

All Blondes Light & Rich

A BlondMe All Blondes a kifakult szín gazdag ápolására specializálódott minden szőke tónus számára. Míg a Light termékek a vékony szálú és normál hajhoz igazodnak, addig a Rich termékek normál és erős hajra készültek.
Az All Blondes termékek a jól ismert 3D Bond Creation rendszerrel építik fel a haj szerkezetét, és erősítik a hajat. Ugyanakkor ragyogással teli, tiszta szőkeséget biztosítanak.

Blonde Wonders

A BlondMe Blonde Wonders védelmet nyújt a hajformázás során. A BlondMe Blonde Wonders Restoring balzsam védő hatásával támogatja a szőke hajat a hajvasalóval történő formázás során.
A BlondMe Blonde Wonders Glaze permet finomítja a szőke hajat, valamint védelmet és extra fényt kölcsönöz neki.

All Blondes Detox

A BlondMe All Blondes Detox olyan ápolószerekből áll, amelyek mélyen tisztítják és méregtelenítik az összes szőke tónust. Emellett támogatják a hajszerkezet felépítését. Így felfrissült, egészséges és világosabbnak tűnő szőkeséget eredményeznek.

A BlondMe Detox Vita-C Shot All Blondes különösen optikailag világosító hatást céloz meg.

A labelhair üzletében mindent megtalál, ami a szőke haj ápolásához szükséges a ragyogó színeredmények érdekében.