Schwarzkopf Professional BlondMe termékek

A tökéletes szőke árnyalatokért

A Schwarzkopf Professional BlondMe új szintre emeli a szőkeséget. A sokoldalú szín- és ápolórendszer tökéletesen megfelel a szőke haj különböző igényeinek. Az integrált Dual Bond technológia ápolásával a legcsodálatosabb és legsokoldalúbb szőke megjelenéseket alkothatja meg.

Vásárlás kategóriák szerint

BlondMe: 11 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

Miért a BlondMe?

A Schwarzkopf Professional gazdag ápoló- és színező termékeivel mindenki számára tökéletes szőkeséget biztosít, ugyanis a szép szőke haj nem ismer határokat.
Emellett a termékek a BlondMe Dual Bond rendszerrel kényeztetik a szőke hajat azáltal, hogy összehangolt és tökéletes ápolást kölcsönöznek neki. Így Ön anélkül festheti és szőkítheti szőke haját, hogy feleslegesen károsítaná.

Mi is az a BlondMe Dual Bond System?

A kutikula külső hatások vagy kémiai kezelések, például szőkítés és világosítás hatására meggyengülhet, így a hajszálak sérülékennyé, szárazzá és fénytelenné válhatnak. Az integrált Dual Bond technológia segít csökkenteni a haj károsodását, ugyanis óvja a hajszálkötéseket a kémiai kezelések során. Speciális ápolásával emellett segít új kötések felépítésében is. Két technológiát integráltak az összetételben:

  • Egy új, biológiailag lebomló komplexképző megköti a hajban lévő fémionokat. Ezáltal segít megelőzni a káros szabad gyökök képződését a szőkítés/festés során, csökkentve a haj töredezését.
  • A borostyánkősav behatol a hajba és védőréteget képez. Ez erősíti a strukturális szálkötéseket, így megmaradhat a haj erőssége és mozgékonysága.

Ez az innovatív technológia maximális biztonságot nyújt a festés és szőkítés során, az erős szálkötések pedig készen állnak az erős szőke tónusokra és stílusokra.

A BlondMe színválaszték

Nem újdonság, hogy nem minden szőkeség egyforma. A BlondMe-vel azonban a szőke hajfestékek és szőkítők új szinteket érnek el. Szeretnénk rövid áttekintést adni erről a lenyűgöző választékról.

Szőkítők:

BlondMe Toning:

  • BlondMe Pastel Toning: Keverhető pasztell árnyalatok, amelyek finomítják a 8-10-es kiindulási alapokat, és kiegyensúlyozott semlegesítést érnek el
  • BlondMe Deep Toning: Keverhető Deep Toner árnyalatok, amelyek igényesen finomítják az 5-8-as kiindulási bázisokat

Világosabbra festés és őszhaj-fedés

Ha érett vagy megőszült, fehér haját szeretné szőkére festeni és finomítani, a következő termékek állnak rendelkezésére:

  • BlondMe Blonde Lifting: Akár 5 színmélységnyi világosítás és árnyalás/semlegesítés Anti- Metal Bond Protection technológiával, maximum 30%-os őszhaj-aránnyal
  • BlondMe Lift & Blend: Világosabbra festés és őszhaj-fedés egyetlen lépésben, 30-70%-os őszhaj-aránnyal

Így felülmúlhatatlan szőkeséget és egyéni, optimalizált színeredményeket érhet el.

Újrahasznosított és újrahasznosítható csomagolások:

  • Az új csomagolások biztonságosabb és egyszerűbb kezelést tesznek lehetővé.
  • A kanál újrafelhasználható, ami kevesebb műanyaghulladékot biztosít.
  • A festéktubusok 100%-ban újrahasznosított alumíniumból és műanyagból, valamint 93%-ban újrahasznosított kartonból állnak. Így teljes mértékben újrahasznosíthatóak.