Wella Professionals termékek

Innováció és szenvedély a gyönyörű hajért

A Wella Professionals az eleganciát útmutató termékinnovációkkal egyesíti. Az időtálló és kiváló minőségű termékek optimális ápolást és tökéletes szépséget biztosítanak minden hajtípus számára. A választék az ápolástól a formázáson át a festésig terjed. A termékek minden hajat a tudomány és a természet legjavával kényeztetnek.

Vásárlás kategóriák szerint

Wella Professionals: 211 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

Innováció 1880 óta

A Wella Professionals története a 19. században kezdődött Németországban Franz Ströher fodrász víziójával és szenvedélyével. Az akkor 26 éves darmstadti fodrász 1880-ban alapította meg a hajápoló céget. Hihetetlen szenvedélyével ma is több mint 4 millió szakembert inspirál világszerte.
A jól ismert és népszerű fodrászmárka időközben több mint 30 termékcsaládot foglal magába. A Wella Professionals trend-márkái minden kontinensen megtalálhatóak. Az innovatív és sokoldalú termékek mindent kínálnak, amire a szép hajnak szüksége van. A kreativitásnak és a haj iránti szenvedélynek köszönhetően jó hajérzetet és nagyszerű eredményeket biztosítanak a fodrászszalonban, de otthon is.

A termékválaszték

A Wella Professionals teljes kínálata tökéletesen összehangolt. Ez azt jelenti, hogy a különböző termékcsaládok számos terméke optimálisan kombinálható egymással, és kiegészíti egymást. Ezáltal egyszerre több hajigényt is kielégíthet, és összeállíthat egy egyéni ápolási programot. A kiváló minőségű termékek minden hajat egyénileg kényeztetnek tökéletes ápolással, és ragyogó eredményekről gondoskodnak. A széles választék a következő kategóriákra osztható:

A labelhair üzletében megtalálja a Wella Professionals összes ápoló és formázó termékét a gyönyörű hajért.